Tekst, redactie en tekstadvies

Puzzelen met woorden, net zo lang totdat er een tekst staat die doet waar hij voor bedoeld is, daar houd ik van. De woorden die iemand me in een interview heeft toevertrouwd of die ik in onderzoek heb verzameld, zet ik zo bij elkaar dat ze samen weergeven waar het verhaal werkelijk over gaat. Bestaande teksten weet ik, soms met een paar ogenschijnlijk kleine ingrepen, duidelijker en aansprekender te maken. Wie zelf wil schrijven, begeleid ik daarbij graag en geef ik tekstadvies.

Al heb ik zo mijn voorkeuren, ben ik wat tekst betreft van vele markten thuis. Denk aan mij voor:

  • journalistiek of bedrijfsjournalistiek artikelen
  • portretten en profielteksten
  • webteksten, folders en brochures
  • beleidsteksten en jaarverslagen
  • brieven

Lees hier wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Heb je geen bedrijf of organisatie maar wil je wel “iets met tekst”? Lees hier verder.