Schrijven met Aandacht

Zo zou de tekst op deze pagina binnenkort kunnen luiden:

Schrijfaandachtstrainingen voor ambitieuze (bij-)schrijvers

Je schrijft graag, beroepsmatig of ‘erbij.’ ‘Je doet dat graag goed maar merkt dat je moeite hebt om te beginnen en vaak afgeleid wordt. Soms zit dat je zo in de weg, dat de lol er een beetje vanaf gaat.

In de workshops en trainingen Schrijven met Aandacht, verken je wat het is dat jou afleidt en hoe je daarmee omgaat. Terwijl je werkt aan tekst die je al van plan was te schrijven of aan een schrijfopdracht op maat, zoek je een nieuw evenwicht tussen focussen, al dan niet met moeite, en meegaan in de afleiding. Al doende (her-)ontdek je je creativiteit en wordt het schrijven weer leuk. Met als resultaat: leesbaar meer vertrouwen en plezier in het schrijven!

Interesse in een workshop, training of coaching op maat? Of wil je je aanmelden voor de emaillist? [email protected] of 06 23 43 64 79

Ervaringen van deelnemers aan eerdere edities:

Na Ankes workshop denk ik vaker: ik kan het wél. Ik loop regelmatiger een rondje, kom letterlijk meer van mijn plek af. Ik ben me bewuster van de gedachten die me afleiden van het schrijven. En Anke leerde me een nieuwe schrijftechniek. En dat allemaal in één dag! Laura van Mourik, tekstschrijver

Ik vind Ankes methode prettig. Ik was bezig met tekst die voor mij een emotionele lading had waardoor ik blijkbaar vast bleef zitten. Anke’s aanwijzingen hielpen me om daar afstand van te nemen en zo verder te komen. Die ga ik vaker gebruiken! Ariane Lelieveld

De oefeningen om op een andere manier te schrijven of over een woord dat ik niet zelf heb bedacht, ging er iets borrelen. Dat bracht me verder met mijn eigen tekst dan ik verwacht had.  AnnA Sierman